FAQ

 

Kuuluvatko matkojen hintaan lennot Yhdysvaltoihin?

Lennot varataan itse, Race Socal auttaa sinua halutessasi kuitenkin varaamaan parhaat lennot. Edullisia lentoja voit löytää esim. www.vertaa.fi.

Kuuluvatko ruokailut matkojen hintaan?

Aamupala arkipäivisin, sekä kevyt lounaspaketti ajopäivinä sisältyvät Race SoCalin matkan hintaan.

Miten matkan maksaminen menee?

Matkavaraus on voimassa maksettuasi varausmaksun 30% matkan kokonaishinnasta seuraavan 8 päivän sisällä varauksestasi, taikka muulloin sovittavana ajankohtana. Loppusumman tasauslasku, 70% matkan kokonaishinnasta tulee olla maksettuna viimeistään 4 viikkoa ennen matkasi alkua. Race SoCal ei palauta sinulle maksujasi missään olosuhteissa. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, joka mahdollisesti korvaa sinulle matkasi peruuntumisesta koituvat kulut.

Miten matkavaraukseni tulee voimaan?

Varattuasi matkan sähköpostilla taikka puhelimitse, Race SoCal lähettää sinulle matkasopimuksen, jonka palautat allekirjoitettuna takaisin. Lopullinen varaus astuu voimaan maksettuasi varausmaksun, 30% matkan kokonaishinnasta.

Kuinka pääsen Los Angelesin lentokentältä Race SoCal ranchille?

Lentokentältä Race SoCal noutaa teidät majapaikkaanne ja vie takaisin matkanne loputtua. Pientä venymistä aikatauluissa saattaa olla, mikäli kaikki matkalaiset eivät ole samalla lennolla, matkatavaroita ei löydy, yms. tuolloin joudutte odottamaan kentällä hieman. Joissakin tapauksissa kuljetukset hoitaa ulkopuolinen yhtiö, silloinkin Race SoCal vastaa kuluista ja järjestelyistä. Jos lentokenttäkuljetuksenne eivät ole matkojen kalenterin aloitus/ lopetus päivämääränä, silloin vastaatte itse lentokenttäkuljetuksen kuluista, ellei toisin sovita Race SoCalin kanssa.

Mitä tapahtuu jos loukkaannun matkallani?

Käytännössä sama kuin millä tahansa matkalla, kaikki jatkotoimenpiteet riippuvat vamman vakavuudesta. Yhdysvaltalainen sairaanhoito on erittäin korkeatasoista, ja tulet pääsemään tarvittaessa varmasti hyvään hoitoon. Race SoCal pidättää oikeuden muuttaa matkaohjelmaa pakottavasta syystä esim, jos tapahtuu loukkaantuminen, hoidamme kaverin terveyden ensisijaisesti kuntoon.

Kuinka pyörät jaetaan lomalaisten kesken?

Osallistujat saavat valita käyttämänsä pyörän ilmoittautumisjärjestyksessä valikoimasta, joka Race SoCalilla kulloinkin on käytössä.

Saanko aina valita haluamani pyörämallin lomalleni?

Katso edellinen vastaus. Pyörävalikoima, luonnollisesti moottoriurheilun ollessa kyseessä, elää hieman riippuen esim. konerikoista ja korjausaikatauluista.

Saanko ajaa matkallani muulla pyörämerkillä kuin Honda?

Kaikki pyörä merkit ovat järjestettävissä lisähintaan. Katso sivuiltamme alustava pyörävalikoimamme.

Voinko osallistua matkallani paikallisiin kilpailuihin?

Osa matkoista suunnitellaan siten, että matkalaiset pääsevät myös itse kilpailemaan. Esim. Glen Helenissä on paljon paikallisia "sarja-kilpailuita", jossa löytyy luokat kaiken ikäisille ja tasoisille kuljettajille.

Haluan eripituisen loman kuin sivujenne kalenterissa, onnistuuko?

Varmasti onnistuu, matkoja voidaan räätälöidä sopiviksi tilanteen mukaan. Kysy lisää Race SoCalilta!

Olen MX-lomalla ja pyöräni särkyy, mitä se maksaa minulle?

Pyörät pidetään aina hyvässä kunnossa, jotta voisit keskittyä nauttimaan ajamisesta turvallisin mielin. Konerikot ja kaikki muusta kuin kaatumisestasi rikkoontuvat osat / huollot korjaa ja maksaa Race SoCal. Mikäli pyöräsi särkyy kaadutessasi, vastaat itse varaosien kustannuksista. Pienet, motocrossiin päivittäin kuuluvat rikkoontumiset, kuten kahvakumit, kahvat, muoviosat, yms. kuuluvat matkasi hintaan.

Tarvitsenko vakuutuksen?

Race SoCal suosittelee motocrossin sallimaa matkavakuutusta. Sairaanhoito on erittäin kallista Yhdysvalloissa, ja esim. lisenssivakuutuksen korvausrajat tulevat täyteen erittäin nopeasti. Autamme sinua halutessasi löytämään sopivan vakuutuksen matkallesi.

Olen motocross aloittelija, voinko osallistua MX-lomalle?

Kyllä voit! MX-lomilla on tarkoitus nauttia ajamisesta, ja tämä onkin itse asiassa paras mahdollisuus lähteä hakemaan fiilistä, lisää kokemusta, taitoa rennossa ilmapiirissä ja loistavilla radoilla. Kannattaa hyödyntää myös Race SoCalin henkilökunnan kokemusta kilparadoilta, ja kysellä mahdollisimman paljon vinkkejä omaan ajamiseen.

Haluaisimme tulla koko perheen kanssa vierailulle, onnistuuko tämä?

Kyllä onnistuu, ota yhteyttä Race SoCaliin ja kysy lisää. Perheille ja muille henkilöille jotka eivät itse aja, teemme tarjouksen hinnasta, perustuen sesonkiin.

Jos kerään täyden loma-porukan kasaan, saammeko ryhmäalennusta?

Jos keräät itse täyden porukan kasaan MX-lomalle, niin tämä varmasti huomioida hinnassa. Ja lisäksi saatte rakennettua juuri sellaisen reissun kuin haluatte! Kysy lisää Race SoCalilta!

Haluaisin käydä tutustumassa Los Angelesiin. Onnistuuko?

Periaatteessa lomat menevät tietyn ohjelman mukaan. Ajosta vapaapäivinä on kuitenkin mahdollista sopia mahdollisista tutustumiskohteista.

Haluaisin ajaa MX-lomallani useammin, onnistuuko?

Katso edellinen vastaus... Extra ajopäivistä peritään tapauskohtainen lisämaksu.

Olen nähnyt kuvia Glamisin hiekkadyyneiltä. Haluaisin ajamaan niille, onnistuuko?

Katso edellinen vastaus... Kaikki on mahdollista!

Vuokraatteko pelkästään pyöriä?

Jos kalustoa on vapaana, niin pelkkä pyöränvuokrauskin on mahdollista. Pyöriä emme ikinä luovuta kuitenkaan vieraille kuin suljetulla rata-alueella, eli käytännössä sovimme tapaamisen radalle, jossa pyörä odottaa valmiina vuokraajaa

Mitä minun tulee huolehtia matkalle?

Varaa lennot, omat ajovarusteet mukaan, hae alustava viisumi (ESTA, onnistuu Internetissä) ja varmista että passisi ja vakuutuksesi on voimassa

Paljonko rahaa kuluu keskimäärin päivässä?

Hankala kysymys, riippuu ihan kunkin omasta tyylistä käyttää rahaa. Ruoka on aika samanhintaista kuin Suomessa ja tämähän on ainut pakollinen rahareikä.

Mitä kriteereitä vaaditaan MX-valmennusleirille osallistujalta?

Intohimoa lajiin iästä taikka taidoista riippumatta, tämä mahdollistaa tehokkaan harjoittelun ja kehityksen kuskin omaan lähtötasoon nähden.

Millainen on etelä-Californian sää talvikaudella?

Alueella vallitsee ”välimerenilmasto”, eli päivällä on yleensä miellyttävän lämmintä (+15–20), mutta yöllä puolestaan viileä (jopa pientä pakkasta). Kesävaatteilla pärjää, illaksi tosin kannattaa varata lämmintä päälle pantavaa. Hyvällä tuurilla matkallesi voi sattua hellejaksojakin, ja onneksi sateet ovat harvinaisia.

Olen kiinnostunut matkoista, mutta minua jännittää kuinka selviän itse käytännön järjestelyistä ja lentokentistä?

Race SoCal lähettää kaikille matkalaisille kattavan info-paketin ilmoittautumisen yhteydessä, jossa selviävät kaikki tarvittava. Race SoCal on myös tavoitettavissa puhelimitse jos jokin asia askarruttaa mieltä, ja auttaa mielellään kaikkeen matkaan liittyvässä.

 

 

YHTEYSTIEDOT

JPV Racing
Jussi Vehviläinen
Puhelin FIN +358 40 505 7410
Puhelin USA +1 818 318 9775
E-mail: info@jpvracing.fi
www.jpvracing.fi

 

Ota yhteyttä!

 

Selkeää

24°C

Murrieta, California

Selkeää

Kosteus: 9%

Tuuli: 8.05 km/h

  • 24 Maa 2016

    Aurinkoista 26°C 8°C

  • 25 Maa 2016

    Enimmäkseen aurinkoista 28°C 8°C

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd