Jussi Vehviläinen kouluttaa eri ikäisiä ja tasoisia motocrosskuljettajia vankalla ammattitaidolla. Kokemuksen alaan Jussi sai kilpailtuaan motocrossissa 20 vuotta joista 10 hän ajoi ammattilaisena MM-sarjaa lajin huipulla, saavuttaen yhtenä harvoista kuljettajista Maailman Mestaruus kilpailuissa palkintokorokkeet MX1, MX2, MX3 luokissa ja 2-tahti pyörällä 250 cc luokassa. Jussi päätti kilpailu-uransa vuonna 2007 MM-pronssiin, sekä Suomen mestaruuteen. Tämän jälkeen hän toiminut rakastamassaan lajissa päätoimisena kouluttajana ja valmentajana. Hän on järjestänyt satoja koulutustapahtumia Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa, junioreista kilpakuljettajiin.

Oma menestyminen urheilemisessa ei vielä tee kenestäkään hyvää kouluttajaa, mutta kuitenkin se auttaa työssä ja antaa laajempaa näkemystä lajiin. Jussilla oli valtava halu perehtyä valmentautumiseen jo oman ajouransa aikana. Tämä sama intohimo hänellä on edelleen säilynyt opettamiseen, valmentamiseen ja motocrossiin.

Jussi ajaa edelleen harrastus mielessä itsekin, pitäen ajotuntumaa yllä juniori- ja harrastekuskien koulutuksen helpottamiseksi. Hän myös harrastaa eri urheilulajeja aktiivisesti, jotta pystyy itse testaamaan käytännössä fysiikka valmennuksen uusimmat tuulet.

JPV Racingin MX-kouluissa, leireillä, tai valmennuksessa ollessasi tiedät varmasti, että käytössäsi on alan viimeisin tietotaito ja kaikki kehityksesi osa-alueet ovat huomioitu. Tervetuloa mukaan!

 

vehvilainen-logo-nega-70px.jpgDuell logo 180pxRXMoto.jpgktm-logo-70px.jpgAlpinestars nega logoairoh logo posascott-logo-nega.jpg